it's a cooow

Mycket inspiration till rubriken. Kul liv jag har.
Men men, redan fem som kollat in min blogg idag utan att jag ens hunnit skriva ett inlägg. Mysko. Julia trodde att jag hade en stalker! o.o Haha.

Jag håller på att baka nu. Sprang över ett recept på hallongrottor och vadå, man kan ju inte bara gå förbi och låtsas som ingenting, ellerhur?! Så nu ligger degen i kylskåpet och bara väntar att få dränkas med sylt.
Mumsigt värre. Jag som inte är behov i kakor. Äsch!

Föresten.. har avnjutit säsongens första glas julmust idag. Vet ni hur gott det var? Det får en att längta efter vit mark, kyla och mörka hemmakvällar med filtar. Jag vill ha viiiiinter!
Tänk er att tränsa hästen, slänga på sig varma kläder och sedan hoppa upp barbacka och rida iväg. Se rökmolnen ifrån andningen, känna hur näsan nästan förfryser medans benen är varma utav hästens päls. Sedan, efter att ha varit påväg av fåtal gånger då hästen fått ryck och hoppat upp och ner , rider man tillbaka till stallet där varm choklad och mackor väntar. På kvällen sedan så får man ta in hästarna, höra prasslet ifrån den torra varma halmen men också hästarnas tuggande. Man får pussa hästarna godnatt, släcka lampan och bege sig ut i mörkret igen. Allt för att komma hem till filtarna i soffan och värmeljusen på bordet. Nej, just nu så vill jag hellre ha vinter än sommar.
Nu ska jag fortsätta bakandet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback