tall ödra odby

Trampade hem till familjen Anttila där det är full fart som vanligt.
Mysigare ställe får man leta efter! Jag älskar när det är sådär trångt, mysigt och mörkt. Skulle gärna vilja ha så när jag flyttar. Antingen det eller mycket öppna ytor, ljus och fräscht. Hur jag får det att gå ihop? Ingen aning!
Hur som helst.
När vi satt där och spånade om precis ingenting så kom vi in på de där tröjorna som vi skulle fixa fram för ett tag sedan. Men ni känner ju godbyfolket, vi skjuter upp saker i tid och otid. Sedan gled vi in på föreningar. Det hela slutade i att vi satt och beslutade oss för att starta en förening. Jodå, ni läste rätt. Vi ska starta en förening. Kommer att bli spännande men ändå lärorikt. Nu är det bara hoppas på att man blir godkänd och sedan är det dags att leta sponsorer. Kul skare bli!
Sedan från föreningar kom vi in på virus. T's dator har nämligen blivit genomsyrad av diverse sjukdommar. Kul att ha det som hobby att starta en himla massa virus. T sa att hon skulle proppa ner hans (för vi antog att det var en han!) hals med virus. Ha-ha-ha, vår humor ligget på topp!

Kvällen lärdom;
Save as - himla kul!
Diktatur gör livet så himla mycket enkla
Stalin + Hitler fungerar utmärkt tillsammans ute i Godby


Jag är ordförande. Innan ni vet ordet av det är jag äckligt rik och bor på Bahamas!

Kommentarer
Tarja säger:

Ahhhhhahaha!!!! DU blir inte rik!! Jag är ju kassör!! xD

2008-10-22 | 21:15:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback