11/9 Torsdag

Jag blev helt slutkörd igår.
Var inte hemma innan åtta, halv nio skulle jag tro. Om inte lite senare.
Först var det skola och jag fick kämpa mig upp ur sängen. Att så tråkigt väder kan slå ner ens humör så pass. Efter skolan sedan så blev det att kila iväg till optikern som sagt och prova linser. Tog en timme ungefär. Klockan var då runt kvart i sex.
Jag cyklade hem till fam. Olofsson där vi fikade och hade trevligt. Yesss. Slutligen fick jag byta transportmedel till en aning snabbare och starkare motor, Greger är min bästa vän!
Stallet nästa alltså. Kolla till och mysa lite med hästarna. Alltid lika trevligt. Mata katten och sedan sticka hem igen. Hoppa in i en varm och oerhört skön dusch för att sedan sjunka ner bredvid pappa framför tven.
Jag hamnade slutligen framför datorn en stund men sängen ropade ganska snart. Låg och lyssnade på ljudböcker.. eller tidskrifter är ett bättre ord. Mysigt! (:

Men idag då.. Jag försov mig. Vaknade när Anna ihärdigt ringde på dörren. Hon skrattade åt mig. o.o
Men men. Linserna igår gjorde att jag vaknade med huvudvärk så pappa sa att jag kunde stanna hemma. Man tackar. (: Skulle ändå skippat skolfotot samt idrotten för min hals och på det är jag inte klar med engelskan som vissa skulle redovisa idag. Och med min tur skulle jag säkerligen ha blivit utvald. Så nej, jag är hemma.
MEN, nu får det bli slut med denna lathet. Gymnasiet är något jag valt själv och då ska jag inte sumpa min chans som jag får! Trots allt får jag gratis utbildning och en utbildning som jag tycker är kul så varför inte ta till vara på det? Skärpning!

Nej, nu blir det te (jag har aldrig förstått mig på hur det skall stavas..) och filt framför tven.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback