1/9 Måndag

Yess, precis. Ordet precis är verkligen ingen överdrivet idag. Jag ska nog allt delge er..!

Fem över nio stängde och låste jag dörren medans jag i princip redan cyklade. BråttomBråttom blev det. Dock så kom inte tåget när det skulle men det var ju bara till min fördel. 
Mediakunskap suger. Genomtråkigt och jag kommer nog inte vilja gå dit frivilligt, som det känns nu iallafall. -.- Menmen, får se hur det blir när allt kommit igång ordentligt.
Matten är superlätt så det kommer nog gå bra. Svenskan däremot. Vår lärare (som vi även har i engelska) är rutten. Hon är dryyyg med stort D! Attans! Men vi fick sluta en halvtimma tidigare ändå. Så jag hann till fyra tåget.
Eller jag räknade med det. Dock så stannade bussen på i stort sett varenda hållplats och folket tog år på sig att ta sig på och av osvosv. Kom slutligen till stationen vid fyra eller så. Halvsprang upp och tror ni inte att det är världens kö vid biljettautomaten? Jojo, så jag sumpade flera minuter. Och när jag kommer ner så stängs dörrarna och jag trodde ju självklart att det var kört. Men jag provade att dra i handtagen och dörren öppnade sig. Snacka lättad jag blev.
Misstaget jag gjorde var att gå in i en vagn som var relativt långt fram och Mathilda, Ellenor och Masiel satt lääängst bak typ. Men jag träffade dom sedan och vi flummade hela resan hem tillsammans med en hel vagn fylld med ungdommar som skulle på bortamatch. Fråga inte vilka lag för det kommer vi inte ihåg. Ungefär som Södra mot IFK.. (: haha!

Veckan nu då;
Mån; Överleva skolan + stall
Tis; Plugg + ev. USKmöte
Onsdag; Plugg + stall + synundersökning + Anette skulle kolla Nautilustider
Tors; Plugg + kika till hästarna
Fre; Plugg + stall
Helgen får bli random stuff!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback