4/9

Det är ju så typiskt.. har ju tagit det superlungt nu de senaste dagarna men tro inte att det hjälpte!
Kände ju på mig att jag inte mådde bra redan i tisdags så jag var hemma igår och idag så åkte jag hem ifrån skolan tidigare för att det var som knivar i halsen när jag svalde. Attans! Rösten börjar försvinna eller åtminstonde vissna och huvudet börjar bli tungt. Är det inte huvudvärk så är det förkylningar. Jag avskyr att vara förkyld. Eller rättare sagt; ha ont i halsen.
Blev ett trevligt sammanträffande då jag fick reda på att Cajsa fått slutat tidigare och var med på samma tåg som mig. Så väl i Arboga så övertalade hon mig att köpa hem lite sjukhetsgodis att mysa med. Ibland är det bra att ha en godistokig vän. (: Men påvägen till Vilsta så cyklade vi förbi Sture. Passade på att kolla så att Hans mådde bra. Det gjorde han och han var på ett ypperligt bra humör, eller han blev det när vi kom. Pratade även lite med Elke och stannade Robert. Men sistnämnde hade bråttom till något möte. Tråkig man!
Hur som, ikväll ska jag spela ynklig! Pappa står och gräddar våfflor och han har för en gångsskull köpt hem grädde till. Han kom även ihåg att ladda upp med halstabletter.
Så ännu en kväll missar jag mötet men jagvill verkligen komma iväg till skolan imorgon! Jag vill, jag vill, jag vill! Medieproduktion i 2 timmar. (: Sedan matte så det blir en supersoft dag. yessyess.
Nej, nu började Navy CSI så.. Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback