5/9 Fredag

Kan man stuka tummen? För isåfall så har jag nog gjort det!
Höger tumme jag superont så fort jag rör den. Det sitter på insidan (som det nu finns en insida på en tumme..) och vid tryck och liknande så gör det superont. Knasigt värre!

Hur har dagen varit? Ptja. Två timmars graf idag, kan inte bli bättre. haha!
Det var helt okej. Fick pyssla med några tablettaskar. Men eftersom jag inte kan måla överhuvudtaget så snodde jag ett par kladdbilder från Nina. Trevlig tjej! haha! Gick bra i vilket fall och ser fram emot nästa graflektion. (:
Sedan lunch och sista lektionen var matte. På något sätt så känns det som att denna matte är en aning enkel för mig (osar skryyyt!). Men idag så blev jag klar med övningstalen (som ligger på en 7klass nivå ungefär), A, B och C uppgifterna redan innan vi slutade. Hade tio minuter till godo. Men bara för att jag är så himla självgod nu så kommer jag säkert köra fast senare. Attans, jag måste sluta höja mig själv till skyarna.

Hände en lite rolig grej på stationen idag. Fick vänta på stationen i 40 minuter, men eftersom solen sken och det var ganska varmt så slog jag mig ner på perrongen och lyssnade på musik. Helt plötsligt så uppmärksammar jag en kille runt tjugofem stå och vinka och dansa framför mig. En aning fundersamt stängde jag av musiken och killen sken upp varpå han glatt frågar; "Är det okej om du håller ett öga eller två på mina saker medans jag kilar iväg tre sekunder? Om du har tid alltså" - Han såg ut som en.. groda. Tur att ingen annan var på perrongen för dom måste ha trott att jag var dum i huvudet när jag satt där och flinade. Mogen tjej!
Sprang på Cajsa när jag skulle kliva på tåget. Det är en mysig tjej! Henne måste jag lära känna. Eller nej, jag känner henne redan men kan ju vara trevligt att lägga på fler år på dessa tio år, ellerhur?!

Myggen börjar komma nu. Jag avskyr mygg och det gör Calle med. Så fort Calle fick syn på mig då jag närmade mig hagen så kom han i full fart och när jag kom in i hagen så såg han mig direkt som en 'kliträd' vilket jag inte gillade lika mycket som honom. Satt sjutusen mygg överallt på stackarn. Han kommer bli en böld hela han! Jag sa till honom att sluta vara en toffel och slå tillbaks. Men jag vet inte om han riktigt förstod innebörden.

Nej, nu ska jag kika på andra avsnittet av Idol och se till så att jag bli trött så att jag kan få sova. (:
Godnatt..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback