9/9 Tisdag

Eftersom Cajsa verkligen längtar efter att få läsa min blogg så uppdaterar jag nu. (: haha!

Jag var supernära på att somna om i morse. Sjukligt trött. Men jag kom upp på benen ändå och ut i ruskvädret. Inte trevligt!
Skolan gick smärtfritt och jag börjar bli pepp på arbetsmiljön också. (: Fick idag gå runt på skolan och kolla upp olika skyltar osv, lite smådrygt men ändå. Och läraren, han är ju bara störtskön! "Men ja.. känner ni att ni behöver skutta ner till cafeterian och köpa något för att ni inte hann med frukosten så är det helt okej för mig alltså" - Han har sagt det varje lektion nu. Haha!
Skippade mediekunskapen idag för att hinna med ett tidigare tåg då det blir att träffa Ida ikväll. Känner inte riktigt för att stressa precis hela dagen.
Men självklart ska ju bussen och alla människor dryga in i det längsta och speciellt på Stora Gatan. Sjuhundra människor och alla lika sega. Sedan dessa rödljus som har en tendens att slå om till rött när jag kommer. Men jag kom till stationen vid 14.57 ungefär och tåget går 15.02. Jag sprang och jag sprang genom hela busstationen, upp och över alla spåren, kuta ner på perrongen och hann innan tåget åkte. Fy vad jobbigt det var. Men så hittade jag på Cajsa och vi pratade lite och så.
Gulligaste konduktören idag då. Jag sa att jag inte hann med att ta biljett och så bara suckade han med ett leende och sa att vi jäktar för mycket. Haha! Räckte att bara visa kortet så gick han. Shyrre. ;) haha!

Just nu befinner jag mig hemma hos mama efter att ha legat bakom en farbror som körde 35 och max 45 genom hela stan. Kuuul. Så på sjukhusgärdet fick jag nog och gasade om honom. Jag är cooolast på min moppe! (: haha!

Nejmen nu ska jag kila och fixa lite. Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback