There is so much more

Tja, i stort sett hela kvällen har passerat och jag har faktiskt åstadkommit en hel del. Trodde ni inte va? haha.
Jag fixade maten idag. Eller nej, det där var att ta i.. Jag skalade potatis, satte på fel platta, insåg att det var fel platta när det började att lukta bränt (jo, jag går HR), fick på rätt platta, saltade vattnet, lade ner potatisen som då var skalad samt satte på lock och startade timern. Snacka om komplicerade saker jag utför! Somnade sedan på soffan så pappa fick fixa resten. Mysigt!
Efter detta så blev det att plugga. Jag börjar bli en tvättäkta pluggis. Bara brillsen som fattas. Tror jag måste köpa ett par i fönsterglas nu så att jag har nogot att showa med. Att plocka fram ett par linser skriker inte 'pluggis' alls. Stora bekymmer!
Men nu har jag bara en sida kvar på matten som jag tänker läsa ikapp någon annan dag och engelskan har jag kollat igenom så den kan jag någorlunda nu. Skulle ha gjort ett häfte i engelskan men det är puts veck.. o.o Första dagen och jag lyckas redan slarva bort papper. Bådar inte gott! Får se hur det blir med det. Tror jag glömde det i klassrummet nu när jag tänker efter (efter att jag vänt upp och ner på lägenheten). Lyckatlyckatlyckat!
Har mina 76 sidor historia kvar nu tills nästa vecka. Jag känner mig pepp.. attans!
Sedan måste jag ögna igenom 60 sidor i boken Små citroner gula som vi ska läsa på svenskan, dock så verkar den helt okej så det blir nog inget större problem.
Nej, nu blir det mys i soffan. Ciao!

Kommentarer
Anonym säger:

Små citroner gula läste jag i 7an, ja, på min fritid dvs.

SUPERMYSIG bok :)

2008-09-24 | 11:21:26
Bloggadress: http://tobehappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback