del tre .

Inte okej!
Nu känner jag hur jag börjar bli lite smått stressad i skolan. Det känns som att snart kommer allt på en gång. Som när man står och ser hur vågen kommer mot en men man flyttar sig inte. Det är en ganska läskig känsla!
Vår smått störda och sega mattelärare (sämsta någonsin, och det är värre än Kjell!) pratade med oss 'fast lane' om matte b. Vi får ju gå över till den gruppen efter sommaren även om vi har något kapitel kvar och så. Men han trodde att vi var tvugna att göra nationella innan. Och vi (ska kanske säga jag eftersom det bara är jag som ska köra) är på näst sista kapitlet och ska då hinna klart med det samt det sista för att ha någorlunda chans på provet. Men nationella är ju på hela boken och lycka till liksom. Det är bara några veckor kvar och jag ska friska upp minnet på hela boken. Jag kommer blir så underkänd!
Sen så är det ju nationella i svenska snart med. Ganska skönt är ju att vi inte har i Engelska eftersom vår efterblivna klass läser även den kursen på två år. Sug!
Måste göra om ett delprov i matten innan sommaren också, inte heller tummen upp.
Men vad säger vi, klart vi kommer klara det?!

Nu ska jag smälta maten lite innan jag sätter igång och packar. Sedan ska jag hoppa in i duschen och gosa ner mig i soffan. Struntar i Villa och alla fjortissupare. Liksom, vad är det för coolt med att räka vattenpipa på en skala? Precis samma skit som vanliga ciggaretter. Uhh!

Kommentarer
Ida säger:

Skaffa twitter så kan kan vi kwittera där!

2009-05-04 | 16:45:46
Bloggadress: http://tobehappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback