diskberg och svettig rygg

Rubriken sammanfattade denna dag ganska bra.
Culinaren och servering idag igen. Blev bara jag och Alex vilket jag mest tror beror på att vi hade prov. Provet i sig gick väl helt okej. Skrev på allt utom en fråga som jag fick en blackout på. Men det ordnar sig.
Så sedan blev det full fart för att bli klara med matsalen. Servetter tog slut, bord skulle bord och ptja, det var fullt sjå. Till det så var Camilla på något knepigt humör vilket inte gjorde saken bättre.
Beställning efter beställning ramlade in och ganska snart så blev vi nästan fullsatta. Tänk er en matsal men trettio personer och två som serverar. Sedan att vissa var stora sällskap gjorde saken inte lättare.
Men vi klarade det galant, det var ju trots allt jag och Alex som arbetade.
Så nu är min sista serviringsdag gjord och förhoppningsvis så slipper jag det här igen. Verkligen inte ett jobb för mig. Jag kände hur jag skakade när jag stod stilla av stress och sådär. Lite läskigt faktiskt.

Nu ska jag ut till stallet en sväng skulle jag tro, eller om jag hoppar det idag. Skulle släppa ut hästarna men Ida kommer ikväll så tror inte att jag hinner det. Attans!
Så nu ska jag dö lite här innan det blir full fart igen.
Imorgon blir det stockholm. Vi gillar't!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback