förlåt för mina hårda ord

Klockan tio i sex fick jag lov att kasta fötterna över sängkanten. Tiggde skjuts av pappa och kastade ut hästarna. Dock fick Calle stå kvar inne, vilket han inte tänkte tillåta! Det brukar vara helt lungt att lämna hans dörr halvöppen när man fyller på med hö eller halm. Ett 'apapapap' brukar få honom att backa när han tänker smita och jag fick upprepa det ett antal gånger innan han helt enkelt trycker sig ut ur boxen och ilar fort som tusen ut genom dörren. Vi har dessutom tagit ner vårat latrep som gör att vi bara kan öppna boxdörrarna så går hästarna ut. Nu var det fritt fram att sticka alltså.
Calle stod vid ginden och såg på mig som 'Hallå, öppna NU!' . Knashäst!
Hemma igen så insåg jag att jag hade sovmorgon till tjugo i elva. Attans! Men jag tog det lungt, drack lite fejk-kaffe (capuccino eller hur fasikens det stavas..) och såg hur det blev ljusare utanför fönstren. Halv nio satt jag och Lina på bussen. Vi var så pass duktiga att vi åkte in tidigare för att få klart lite arbete som skulle in idag (ett ord; kolhydrater). Allt blev färdigt. Gjorde dessutom prov idag. Det gick faktiskt bra. Svarade på allt utom två frågor. Varför är Glukos bra för kroppen? ; Varför är Kolhydrater bra för kroppen?

Vi passade på att kika på Lunchkonserten också. Det är esterarna som sätter ihop lite kul grejer emellanåt. Är faktiskt ganska skönt att kila in och lyssna ibland.
Så det gick vi på. När en kille, Ternhelm eller något ditåt, klev upp på scenen så sa jag till Sabina; 'Oh, det är ju brunkrämsbögen!' Min fördom där är att han dels har kort lockigt guldfärgat hår, supermesig röst, smaaala stuprör och oftast skjorta och hänger alltid med tjejerna. Pricken över i'et är att han använder brunkräm. Sådär. Han är med andra ord bög! (Nej, jag har ingenting emot bögar)
Grejen jag vill komma till är att jag blev helt paff när han började sjunga! Jag skojar inte, den killen har så mycket talang att jag skulle kunna gifta mig med den. Hans röst.. alltså. Jag finner inte ord.
Haha, nu kommer Daniella sitta och skratta åt det jag skriver men jag skojar inte, så jäkla underbar kille!
Han sjöng Higher.. Den som Erik Grönwall, han som vann idol tror jag, sjöng. Kan ju erkänna att Erik är slagen, med hästlängder!
Vad tror ni det är för låt som går på högsta volym här hemma nu?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback