good girl

Det är sviiinkallt om morgonen. Inte kul att jag får bege mig ändå bortifrån ÖB till stationen heller. Det är så himla långt! Tog mig en halvtimma att gå i onsdags, minst en kvart att cykla. Så ovärt.
Men jag satte mig på en halvpumpad cykel kvart i sju imorse. Hur bra gjort är inte det på en skala?
Min hjärna har verkligen gått i hårdstrejk. På varje uppgift till företagsekonomin räknade jag fel och så har det hållt på hela dagen. Inte min grej det där.
Jag, Alex, Willy, Lina och Terese var de ända som ville ha idrott så vi fick köra volleyboll emot byggkillarna. Dem var ju höga som hus och vi fick köra på killhöjd. Detta innebar att vi blev utklassade. Totalt.

Hotell & Restaurang ettorna vann volleybollturneringen för deras årskull så vi ska möta dem efter lovet. Slår vi dem så kommer vi att få åka och spela DM med dem som vann idag av treorna. Så nu får vi alla hålla tummarn för att vi klassar ut 93fjortisarna.

Annars så får vi se vad som sker ikväll. Ska invänta min far så vi kan hämta hem lite saker ifrån mamma som jag inte fick med mig idag. Sedan ska jag kika till hästarna en snabbis.
Josefin frågade om jag ville komma hem till henne ikväll. Skulle komma några dit så vi får la se.
Insåg nu när jag kikade i kalendern att det är julshow på söndag. Och jag skulle fixa kläder till mig själv, trötter. Detta kommer inte gå så bra. Usch.
Genrep imorgon med och jag som bokat upp helgen med Tarja och hagbygge. Men det får pusslas ihop. Allt går med lite våld. Typ.

Bruna byxor, Gråaktig tröja, Blå/Grå mössa och långt skägg. Lycka till! ><

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback