"jag är så jäkla bra på att göra potatismos!"

Helt okej dag. Dock var jag så sjukt seg att det inte var klokt, skulle kunna ha somnat sittande. Attans.
Att jag coh Jonte är så himla smarta är ännu bättre. Vi har redan gjort klart matte A kursen så när resten av klassen svettades på den lektionen så satt vi och kikade på film i biblioteket. Fråga mig inte hur men vi kikade på 2012, dessutom på engelska så vi är helgrymma! Såg bara halva tråkigt nog, men jag har ju sett den förut så..

Annars blev vi drillade av Markus på eftermiddagen. Smörsås skulle vi göra. Äckligt är förmanmnet. Fast mitt och Sabinas mos var oslagbart! Att vi var dom enda med mos är ännu bättre, kalas! Jag är dock inte lika grym på att panera hälleflundra. Tummen ner.

Utvecklingssamtal som dom så vackert kallar det. Min bror var med, han är den knäppaste jag känner! Gick la sådär. Orkar inte med någonting så jag sänker mig i varje ämne. Inte okej. Att jag sedan har ig varning i svenska för att jag inte lämnat in uppgiften om boken gör inte saken bättre. Ikväll ska det pluggas svenska!
Mamma gav mig onda ögat när frånvaropappret kom upp. Inte kul. Tur att jag inte skulle vara hemma hos henne ikväll. "Jag tänker ringa din far!" hotade hon dock med i bilen medans min bror yrade om hur jag skulle skolka på bästa sätt. "Du går dit, men sedan går du på toa och kommer tillbaka innan lektionen slutar. Säg att du satt och sket!" - Kan tilläggas att jag är den i familjen som har bäst utbildning, eller bäst betyg. Min äldsta bror gick dessutom samma linje och samma skola som mig. Sucker!

Tror det var ett otäckt djur i hagen med. Hästarnas ögon reflekteras ju i pannlampan och det var precis likadant fast mer.. gult. Dessutom vet jag att det bara finns fyra hästar i hagen. Det var lite läskigt.

Föresten, jag kommer avsky måndagar efter lovet..
Klicka på bilden;


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback