".. kan jag få din mössa när du dör?"

Jag blev minst sagt mobbad på bussen hem idag. Jag frågade Alexander och Willy innan vi lämnade skolan om de inte var rädda för att bussen skulle krocka eller åka av vägen nu när det är snorhalt ute. De skrattade bara åt mig. Dom påstod också att bussarna inte har ordentliga vinterdäck. Är det så?
Det började imorse. Bussen sladdade till i en sväng, jag fick hjärtat i halsgropen. Sedan när vi skulle hem så kom bussen knappt ifrån skolans område. Hjulen bara spann och fick inget fäste. Så var det lite här och var. Ytterligare så åker vi ju en dragspelsbuss och jag envisas alltid med att sitta långt bak. Risken att åka av vägen med bakdelen, eller välta, är väl större än fram?
Sen så hela vägen satt både A och W och retade mig. 'Ojoj, nu blev det ostadigt' osv. Dessutom så hade Marcus visat den här bilden under dagen;



Vår buss som går mellan Arboga och Köping har precis bytt nummer ifrån 51 till 551. Nästa buss kommer vara våran, jag är helt stensäker!
http://www.aftonbladet.se/vader/article6291627.ab 

Annars fick jag reda på företagsprovet. SJU hela poäng. Det ni. Sju poäng av fyra hela sidor med frågor.
Dock fick jag och Josefin hemuppgift. Ska få göra om provet.. hemma. Tack för det, lär behövas!

Gårdagens to do blev helt åt pipsvängen. Jag gjorde inte ens klart arbetet som skulle in idag. Men det fixade sig under dagen. Så ikväll blir det att plugga kolhydrater och göra några fler uppgifter. Måste också verkligen tvätta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback