sleepy day

Pappa väckte mig två idag, förstår inte hur jag inte hade vaknat innan?! Alamet på mobilen var ställt och allt, har kikat på det nu i efterhand så det lär ju ha ringt.
Tur var väl det att jag inte hade stallet imorse. Stackars kusarna annars. Haha. Fast dom lär ju vara vana, Godbyidioter.
Ska på tal om det, sätta mig på cykeln snart och trampa ut. Dock är jag inte så pigg på det, snön vräker ner och det är runt 10 minusgrader (ganska varmt ändå..). Men Calle ska komma i form nu så det är la bara bita ihop och kasta sig upp. Får nog bli lite traggel på åkern. Kan inte tänka mig annat än att det är tjäle under alla denna snön.
Hittade föresten ett täcke till Cesar igår. Vi som aldrig använder vintertäcken har med andra ord inga, trodde jag. Kikade på översta hyllan, där allt skräp ligger, och så hittade jag ett helt sprojlans ponnytäcke - Pluttens täcke med andra ord. Hur, vem och varför någon köpt det till honom är ett ganska stort mysterium. En fet ruggig ponny behöver inte använda ett täcke. Hur som, Cesar och Plutten har samma storlek i princip så det satt som ett smäck på Cesar. Blir lite varmare än det regntäcket han haft hitintills så det är bara bra. Nu slipper gammelmannen ödsla energi på att hålla värmen och kan inrikta sig på att äta sig tjock igen. Får se hur länge det håller i sig, dom är seglivade kan jag bara säga!

Nej, nu kurrar magen. Mat och stall - livsnödvändigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback