träningsverk

De senaste dagarna har varit lite.. omtumlande. Men nu är vi på rull igen vilket är skönt.
Tack alla som uppmuntrat, verkligen! <3

Vad har hänt annars då? Inte så himla mycket spännande måste jag säga. Ganska skönt ändå. Bara lullat runt lite, alltid skönt att ha några sådana perioder.
I går var det volleybollturnering på skolan. Jag, Jenny, Frida, Ellen och Lina var ett lag. Vi har som sagt verkligen helkassa på idrotten i fredags = inga större förhoppningar. Men vi körde på och vann första matchen, dock var det andra laget helkass så skulle vara pinsamt ifall vi förlorade. andra matchen förlorade vi för att vi tabbade oss hela tiden! Sedan vände det och vi vann både tredje och fjärde matchen. Gick vidare till kvartsfinal - taggade till tusen. Nervkramande jämt i semifinalen, vi vann där med trots alla odds. Vid denna tidpunkt har vi kommit längre än förra året. Då åkte vi vid kvartsfinalen.
Men så blev det final och där spelar man tre set, 25p, 25p och 15p. Vi vann första settet, andra så var det sjukt jämt hela spelet men det slutar med att vi vinner där med.
Sammanfattningsvis så vann vi hela skiten! Eller ja, av tjejernas turnering i alla fall. Helt underbart.
Idag känns det i rumpan. Aj!

Färgade håret igår med. Mörkbrunt. Det blev.. mörkt. Men vi håller ut ett tag tills det blivit lite ljusare. Tack Daniella för kvällen. :D
Insåg igår att min blogg ser helt knasig ut i Firefox. Ni bör alltså kika på min blogg med Explorer..

Kommentarer
ann säger:

vafan jag ville ju komma & kolla på matchena ! du skulle sms:at ;-)

2009-12-04 | 15:22:17
Bloggadress: http://annselander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback