he walks on, doesnt look back

Kanske kul att uppdatera? Nej.
Jag har nada blogglust. Eller skrivlust för den delen heller. Undviker att fatta en penna så långt det går och när jag väl skriver blir det som andra små kråkfötter bara för att jag inte orkar hålla pennan upprätt. Tack och lov för att man slipper nationella provet som härjar runtom i landet nu!
Vad har jag gjort annars idag då?

Började med att jag försov mig, skulle ju iväg med Ellen till västerås. Är man ledig så är man.
Skulle även släppa ut hästarna så att hinna till tåget var att glömma! Finns ju ett senare tåg, men eftersom SJ består av inkompetenta idioter så är det två timmar mellan tågen. Så vi struntade helt i det.
Jag for ut till stallet där man träffade på Pluttens nya ryttare. Ska nog bli bra det här.
Tog tillfället i akt och skuttade iväg med Calle. Tummen upp även idag. Jag tror faktiskt att jag är påväg igen, känns riktigt bra i sadeln nu. Dock så kör vi bara korta pass, slutar när det går bra. Tönt snabela.
När pappa kom hem så for vi till Köping en sväng. Inget spännande. Imorgon blir det operation. Läkarna tror även att han fått lunginflammation meddelade de här på kvällningen. Hurra!
Sen så nu på kvällen blev det en tur på cykeln för att natta hästarna. Resterande timmar har spenderats framför sista avsnitten Scrubs för säsong ett. Tummen upp.

Sätter punkt för detta genomtråkiga inlägg nu .

Kommentarer
andreas säger:

alltså, läraren sa att det skulle handla om natten så jag antar att det var temat haha. och ja det blev ju så. jag skrev en novell som utspelade sig på natten.

2009-02-05 | 10:56:21
Bloggadress: http://nanana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback