Wild Hearts Can't Be Broken

Jag är vaken och uppe denna lördagseftermiddag.
Har faktiskt vart uppe ett par timmar redan, helt otroligt. Nästan fyra timmar för att vara exakt, det trodde ni inte va?! Anledningen är stallet. Hästarna ville gärna komma ut idag med så det var bara att kasta benen över sängkanten och trampa iväg. Var riktigt skönt ändå. Minus tio grader så det bet rejält i kinderna. Men det är härligt, jag gillar det.
Så jag pysslade lite i stallet och sådär. Calle måste ha trampat sig själv inatt för det hade runnit ganska mycket blod längs hoven. Men hur lyckas man trampa sig (eller göra illa sig öht) i mitten av kronranden? Men var varken svullen eller varm så då kan han skylla sig själv.

Farfar är hemma nu i alla fall. Känns bra. Får se hur det blir med lägenhet och sådär. Men nog med vuxenpoäng, ikväll är det filmkväll. SSG vilket innebär häst hela kvällen. Har letat runt som en galning i mitt rum efter Hidalgo-filmen men icke. Så nu är jag olaglig. Hittade dock massor av andra hästfilmer, hoppas jag får hem dom också. Zack Efron vad med i en utav dom, får se vad det blir för skitfilm. ><

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback