And I'm just waiting till the shine wears off

Ännu  en hektisk dag. Tror jag kommer stressa mig till döds en vacker dag.
Redan klockan e l v a gick jag upp för att sedan ha ett späckat schema!
11.oo - 14.oo TV
15.oo - 17.3o Stall
17.3o - Kolla på film
Alltså, kan ni förstå att jag är helt slut efter denna dag eller? Dessutom så har jag hunnit pressa in en brunch och en middag. Ibland så hinner man knappt äta, hemskt!

Nejmen vaknade upp med att det låg himla mycket snö utanför. Säkerligen någon dec vilket gör mig ganska lycklig. Om jag slipper cykla! Vi i Arboga har blivit så inavlade och retaaaardoo så att det tar år och dar att ploga ett par vägar. Vägen som jag cyklar tar dom självfallet först, så omtänksamt!
Så i ren protest så sa jag att jag inte skulle sätta en fot utomhus idag. Dock var vädret så nice att jag bara var tvungen. Men för att retas lite så cyklade jag inte på cykelvägen (som var helt oplogad ända tills kvällen!), nej, jag cyklade nästan mitt i vägen hela tiden. Jag kunde riktigt höra hur irriterade folket blev då de var tvungna att åka långsamt för att invänta mötande bil och sedan passera mig. Jag är bra elak ibland.
Kameran hade jag med mig. Hittade en perfekt bild. Hoppade av cykeln och riggade upp kameran. Så, glad i hågen startar jag kameran och trycker på avtryckaren. Tror ni att det gick? Nehejdå! 'Minneskort ej insatt!' Blinkar och där hade jag god lust att skicka kameran i marken. Det är såååå typsikt!
T och M hade redan hunnit sticka när jag kom fram. Jag går då in i hagen och pillar lite med russen innan jag likagärna kan gå och möta dem. Gissa vem som inte kom över tråden med sista foten utan lägger sig pladask ner i en hög med pudersnö? Dessutom så mötte jag plogaren som såg konstigt på mig eftersom jag var vit hela jag.
Vad jag gjorde i stallet efter att fam. A hade farit har jag ingen aning om. Läste Kalle och drack oboy vet jag i alla fall. Dagens höjdpunkt!

Nu fortsätter min hektiska dag med ännu en film.
Shobre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback