more than you now

Ett ord kan beskriva hela helgen. Underbar!
Mer än så tänker jag inte säga. För skulle man sätta sig och skriva vad vi gjort och hur det varit så skulle jag få sitta här ett bra tag och det känner jag inte för just nu. Och jag kommer nog inte göra det heller. To bad for you!
Så efter en utmattande helg så fick man stiga upp tio i sex (vilket jag aldrig gör ändå, men det låter lite bättre att skriva så än att jag stressar som bara den för att jag är så sent ute..) och jag ville mer än gärna ligga kvar. Men i och med att jag hoppade i fredags så var det min plikt att plåga mig själv idag.
Upp till Culinaren där jag fick vara ensam i bageriet och baka. Min bröd tappade alla fröna när det var klart. Surt. Men gott var det. Tror jag. Ingen klagade i alla fall. Sen så kom Emmy och hjälpte till och vi gjorde sorbe. Så mycket godare än att köpa i affär. Ganska eneklt om man har en glassmaskin med. Tummen upp.
Jag är helt trött i kroppen så snart ska jag och far hitta något att käka, sedan ska jag hinna med att duscha, dricka te och plugga till historiaprovet imorgon. Hur ska jag hinna med allt det där?
Lika bra att sätta igång direkt, ellehur?!

Moster blev man i torsdags med. Maria fick en flicka. Dixie.
En harmynt flicka. Det ska nog lösa sig. Saxinare är vikingar.

Kommentarer
jonna säger:

nice blogg snyggo!

2009-03-10 | 09:21:15
Bloggadress: http://metrobloggen.se/jonnaahlvik

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback