träsmak

NU är jag hemma. Prima dag. Tummen upp.

Tio i sex ringde klockan imorse, inte allt för kul. Upp och stryka kläder för att sedan bege sig till bussen.
Var helt okej på Culinaren. Har ju börjat med bordservering och det innebär att både varm och kall lägger upp mat på tallrikar. Jag och T var helt blåsta och förstod ingenting. C skrattade och förklarade som man bara förklarar för idioter. Sedan blev det klart för oss båda och det gick la bra. A var ännu klumpigare än vanligt och vi ska inte gå in på detaljer, för då lär han skämmas.
Sen så tåg hem. Tarja bad mig ta stallet. Jag hem, byta om snabbt och sedan iväg som ett skott. Hem och byta om, pappa kom några minuter senare och hämtade mig. Iväg till Köping.
Var på akuten ifrån sju ungefär och kommer precis därifrån nu. Kul jul. Jag förstår inte vad läkarna gör egentligen, mer än att springa fram och tillbaka i korridorerna och se allmänt jätte upptagna ut. Var någon som låg och skrek i ett rum hur länge som helst, en läkare blev upplyst om detta men ingenting hände. *skakar på huvudet*
Farfar fick sedan veta att han skulle läggas in, tur nog i Köping och vi for hem.
Han blev nekad till att komma in igår för att det bara fanns en tillgänglig läkare och de inte tyckte att han behövde komma in. Idag så blev det ambulansfärd. Himla sparsamt.

DAGENS IDIOTI;
Emilia Saxin lade ifrån sig sin telefon när hon bytte om ifrån kockkläderna. Sedan när hon var klar tog hon sin väska och Ellen under armen och gick därifrån. En bra stund senare inser hon att mobilen ligger kvar på samma ställe där hon la den och Ellen skrattade.
Jag ska nog skaffa sådana band man hade när man var mindre. Ni vet, 'världens bästa kompis' och de där banden. Som man hade miljoner av och dessa skulle abselut hänga utanför fickan. Ju fler desto bättre. Jag ska bli en trendsättare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback