pieces of what

Jag är redigt trött.
Den som är intresserad av bilder ifrån helgen kan spana in tobehappy.blogg.se .

Kan nämna att jag är förälskad. Vanilla Tiger är den sötaste valpen jag sett på länge! Redigt himla söt.
Håret på huvudet står åt alla håll, två stora svarta ögon och två öron som står rakt upp. Aaaaah! Jag skulle kunna äta upp honom. Att han sedan har personlighet är guld.
Vi delade säng här om natten (tja, Rudas och Kiwi var också med) och uj. Att jag knappt kunde sova gjorde ingenting! Han lade sig längs med mitt ansikte, vid min arm eller mage. Vissa gånger kunde jag vakna av att han la sin tass på min näsa eller la hela huvudet på mitt ansikte och känna hur jag andades på honom. Myshund!
Mindre mysig har Rudas varit i helgen. Han är fortfarande inte rumsren och han hatar ungefär allt och alla. Humle hatade han mest. Han lät som en gris när besten närmade sig. Humle ville leka så han började skälla och hoppa runt.
Ricki är  den coolaste hunden. Han går runt för sig själv och gör vad han känner för. Struntar fullt i de småskitarna till hundarna. Dock tycker han om valpen.

Kommentarer
elin säger:

Tack för tipset! Lät jättebra, det ska jag fixa :D Är så mycket att tänka på så man glömmer ganska mycket också, så det är jättekul att någon vill hjälpa! ^^

2009-05-25 | 15:28:25
Bloggadress: http://elinomhus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback