rise to the occasion

Försovningsdag nr 2.
Jag fattar inte hur man lyckas. Vaknade av att jag fick en påminnelse om att vi hade dataprov idag och då hittar jag mobilen i sängen. Jag måste alltså ta telefonen, stänga av alarmet och sedan somna om igen. Ellen får nog börja ringa igen. Haha. Att det ska krävas så drastiska åtgärder för att jag ska komma ur sängen.
Men jag hann med halv nio bussen idag i alla fall vilket var bra.
Min förbaskade mattelärare kan slänga sig i väggen. Jag är så trött man bara kan bli på den mannen. Pangpang i knäet ska han ha! Han kom och slog sig ner när vi satt i mitten och spelade kort. Bara sådär liksom. Och jag frågade då när jag skulle få reda på mitt nationella som skrevs för någon vecka sedan.
F: "I slutet av juli"
E: "Allvarligt?"
F: "Nja.." paus.
F: " Men inte än på ett tag i alla fall. Jag har blablablabla (samma ursäkt som vanligt)"
E: "Jaha..?"
F: "Så det kan nog dröja runt en månad"
E: *dör*
Han har kört med samma sak hela året att han har så himla mycket att göra och ojojoj. Han hinner knappt hinna träffa sin son mer än en halvtimma om dagen och det är både det ena och det andra. Om han nu har så mycket att göra att han inte hinner; sluta och hitta ett annat jobb. Men också, varför ska just han ha så himla mycket att göra men att andra lärare lämnar tillbaka prov inom någon vecka? TRÖTTSAMT!

Sämre blir det.
Triathlon eller något sådant imorgon. Så himla värdelöst!
Jag, Ellen, Daniella och flera andra valde VG (gå/springa 5 km, cykla 7 km och så simma x antal längder) och det höll jag på tills idag. Eller igår måste det ha blivit. Sak samma.
Så jag ringde mamma för att se hur arg på en skala hon skulle bli när jag sa att cykeln var trasig. Till min förvåning blev hon inte ett dugg upprörd. Men hon blev upprörd över att vi ifrån Arboga skulle se till att få med oss en cykel för att delta i någon fånig idrottsgrej. Och hon vägrar låna ut sin cykel öhv imorgon.
Så nu ligger frågan, ska jag själv (för Lina dissar) gå 1 mil (?) och slippa skolk eller strunta i det och får 6 timmar skolk?
I-lands.


Kommentarer
Ida säger:

Av vår mattelärare får vi alltid tillbaka vanliga prov max två dagar efter och de nationella på sin höjd en vecka. Och han har TVÅ småbarn!



Jag skulle skolka, utan tvekan. Åtminstone om jag skulle behöva gå milen helt själv. Kräks!

2009-05-27 | 18:08:27
Bloggadress: http://tobehappy.blogg.se/
Daniella säger:

hoppas du inte skolka. fick springa 5km själv . cykla 17km själv !!

2009-05-28 | 14:05:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback