you found me

Snart ska jag sova, men inte riktigt. Är inte alls sådär mysigt trött än så det känns 'dags' för sängen.

Var hem till mamma en sväng. Kent skulle jobba kväll så vi var ensamma med hundarna vilket räcker gott och väl! Åt upp resterna ifrån fredags och pratade lite. Känns så himla bra ibland. Mammor är alltid så kloka. Hoppas jag blir lika klok.
Sen åkte jag och köpta shampoo och balsam innan jag for hem. Insåg senare att jag glömde min sminkväska hemma hos mamma igen (den som var anledningen till att jag pkte första gången) så nu runt nio for jag dit. Denna gång blev det att äta bullar. Himla gott!
Nu är jag hemma med en sminkväska!

Är det något jag avskyr så är det när man ska tanka på kvällen och det finns en bil där. Som idag.
Det var ju relativt mörkt ute och den röda bilen verkade vara klar. Inte då. Denne åker fram till det lilla huset med vatten, papper osv och ställer sig och torkar lysen. Hallå, vem ställer sig klockan tio och tvättar lysen?
Jag tar god tid på mig för att se om bilen tänker åka men inte fören jag nästan är klar (dvs, hjälmen på och jag drar på mig vantarna medans jag sitter på moppen) så åker bilen. Det gick sakta, riktigt sakta. När jag sedan stod kvar så åkte den iväg och tur nog mot Kungsörshållet.
Jag bra nojig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback