morgonstund har guld i munn

Vad gör jag vaken så här tidigt? Jadu, det undrar jag med!
I vanliga fall så skulle MTV ha stått och skrålat medan jag farit runt som en yr höna i hopp om att finns två matchande strumpor. Men idag sitter jag här med två tjocktröjor, leggings, raggisar och nattens tofs mitt på huvudet. Mina andetag låter som en skadeskjuten kråka, mina ögon är svullna och torra medans min näsa är som cement. Jag mår alltså allt annat än bra.
Denna förbannade hostan gör inte saken bättre, speciellt inte nu när jag vaknat med världens halsont och igensvullen hals.
Har försökt att somna om sjuttioelva gånger men det slutar med att jag nästan kväver mig själv. Så kilade upp och vispade iordning lite nyponsoppa som jag knappt får i mig då min strupe är som ett sugrör.

Så nu har jag bestämt mig för så fort apoteket öppnar så ska jag fara dit och inhandla lite grejer. Kanske även smita in i affären bredvid och sno med mig något gott som tröst? Sedan ska jag fara hem till mamma och beklaga mig tills hennes öron blöder! Eventuellt hosta lite på henne så att hon också blir sjuk.
Men jag kommer inte hem för hennes skull.. Nej! Hon har mer hostmedicin!

Kommentarer
ann säger:

yes, eller jag har en speciell nässpray som jag måste ta 2 gånger om dagen (y) hehe, mh och jag blir inge bättre heller nu har jag snart legat hemma i 2 veckor (n)

2009-11-11 | 12:39:53
Bloggadress: http://annselander.blogg.se/
Riley säger:

06.55 är inte tidigt goda vän! 06.55 hade jag redan jobbat i en halvtimma. Nej, en annan tvingades knalla upp 05.14!



Haha, men krya på dig din stackare!

2009-11-11 | 16:00:01
Bloggadress: http://leavingfargo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback