words by heart

Nu är humöret ganska bra igen. Helt sanslöst. Man skulle kunna tro att jag var värsta pms-kärringen men icke.
Jag kilade ut till soffan direkt efter att jag skrivit förgående inlägg och sov i sådär fyrtio minuter. Sedan ringde det på dörren och där stod Mathilda och Julia.
Vi traskade ner på stan där det var såkallad tjejkväll. Dock ganska folktomt. Men hur som, vi gck direkt till Hårman där Anna jobbade ikväll. Julia intog bordet med förfriskningar direkt och hon stod mest där hela tiden.
Jag fick med mig något värmeskydd som visade sig vara hårlim med. Knasigt. Man fick gratisprylar där med. En minishampoo och en miniinpackning.. Sedan någon helskum grej som jag antar att man ska ha på huvdet efter duschen så håret torkar. Kan kasta in en bild sen.
Så blev det lösnaglar också. Supersnygga. Färdigmålade och med blommor på. Passade perfa. Ni kan få bild på detta sen med. Orkar inte knäppa egna så väntar på att M ska skicka. :)

Ellenor kom också efter en stund och Julia drog hem runt det med. Men jag, M och E kilade hem till M och fixade naglar och tittade på Inlåst. Ganska trevligt. Jag och E fick för oss att härma M med tandsmycke. Så vi snodde en pärla och tog nagellim. Så nu är det något ovanligt under läppen som skaver. Hoppsan.


Jag har fortfarande inte sådär rött hår..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback