come up closer sweetheart

Hästtjöt idag också. Ni som finner detta ointressant kan antagligen bara skippa detta inlägg.
Calle hade en hovböld. Gustav kom ut, drog av skon och klämde. Redan innan han börjar gröpa så kunde man höra hur det 'kluckade' eller hur man nu ska förklara det, när han klämde med tången.
Men sedan drog han fram kniven och började gräva. Tillslut hittade han på hålet och usch vilken syn. Varblandat blod sipprade ut och ah. Jag ska nog hoppa över den delen. Han tvättade och satte på nytt bandage och detta var mindre klumpigt än vårat. Otippat!
Så Calle och Plutten fick gå ut i min fina sjukhage vilket inte uppskattades speciellt mycket. Trots att Calle hade ont skuttade han omkring men kom inte långt för stängslet. Stackars kille.
Så nu ska vi byta och ha oss med detta bandage och blöta på med jodopaxlösning tills måndag då Gustav kommer igen. Eventuellt så blir det en gipsplugg och så på med sko igen. Men det får tiden utvisa.
Dock kommer inte ridningen komma igång på ett bra tag då han måste stå minst två veckor för skadan bak. Calle som redan nu håller på att krypa ut skinnet, hur ska detta gå?
Hur som helst, lite mysigt att åka och ta in hästarna på kvällen i alla fall. Och bästa av allt, jag får börja mocka redan nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback