dra mig baklänges och bak&fram

Jag börjar bli lite mesig tror jag nog. Det är la inte bra. Jag som ska vara en hårding.

Hur som helst. Vad har jag lyckats med idag? Massor faktiskt.
Började dagen med ett fett nationellt prov i engelska. Gick helkasst. Jag är sämst på engelska. Jag och Sabina gick efter en halvtimma. Dock hade jag skrivit två sidor vilket uppenbarligen var mer än många andra.
Sedan så var det frulletime för oss alla. Satt i matsalen och dog ända tills lunchen plockades fram och vi käkade ännu en gång.
Under håltimman blev det lite bowling. Vi var massor som drog iväg och självklart så vann jag över allt. Så king jag är. Att jag fick lägst poäng av alla är la en annan femma? Jag menar, jag vann ju på att skjuta i rännan flest gånger. Någon medalj för det borde finnas också, tycker jag!
Så några lektioner till innan det blev bussen hem. Tog mig hem till far där jag bytte om och trampade ut till stallet.
Mös lite där innan jag cyklade hem och varvade ner en smula. Kilade ner och solade en halvtimma innan jag tog mig i kragen och cyklade vidare hem till mamma.
Så jag har med andra ord cyklat genom hela staden idag. Ganska mycket tummen upp till mig.

Nu blir det till att ta en dusch, sätta igång med svenskatalet som ska vara klart i morgon men också en matsedel till förskolan innan det blir sängen. Att jag ens hade en tanke på att skriva ett blogginlägg vet jag inte.
Som jag sagt ; jag har för mycket att göra och för lite tid .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback