it's not to late

Mamma väckte mig imorse vid tio och jagade upp mig. Iväg till Köping for vi och spenderade lite pengar. Nu vet jag vad jag ska ha på mig för mina oerhört seriösa möten med kanske blivande arbetschefer. Den som lever får se. Käkade ute på kinarestaurangen vid BigÍn också. Friterat är gott vilket min mamma också tyckte.
Nu sitter jag och är smått stressad medan badrummet ser ut som en katastrof! JAG HAR INTE TVÄTTAT! Så kastade in en maskin nu, blir nog nästan två till om jag ska plöja igenom allt. Illa.
Sen måste jag packa och då kommer bekymmret att alla kläder kommer vara blöta eller fuktiga. Så då måste jag packa imorgon vilket innebär att jag måste gå upp tidigare! Illa.
Jag lovade pappa att städa garaget under lovet, nu är jag inte hemma under lovet så jag måste göra det idag. Illa.
Jag ska hinna äta, duscha, kolla facebook och dö på soffan. Men jag måste också hinna få över filmerna från denna lilla dator till min stora. Jag måste hitta alla diverse laddare till alla prylar och packa ner dom. Jag måste smöra för pappa så jag kan få fickpengar och jag måste fundera ut vad ska jag ha med mig och tugga på under färden.
Det är ju kul att man är ute i god tid. Biljetterna är dock uthämtade, konstigt nog!

Nej, nu ska jag sluta skriva för jag har massor att göra. Inre stress - Erik

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback