allting börjar om

Ohmy. Jisses och knas! Det var en vild kväll igår. Shit alltså. Jag vet inte vart jag ska börja.

Skulle ju kila över till Fredrika för lite föris. Men det hann jag ju självklart inte med så grym som jag är på att planera. Så tjugo över blev jag upp hämtad. Rätt okej med folk fast klockan inte var mer än tio ungefär. Tempot höjdes ganska snabbt och ptja, ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt vad som hände.
Jag vet att jag ramlade i trappen utomhus, otippat liksom! Men det var snö kvar på trappstegen, folk som gått och det innebär ju att det är svinhalt med klackar. Vi skulle gå ner och jag tappar fästet. Dock kom jag inte så långt för Fredrika tog emot. Så ont i benet!
Sedan så är det ju görmycket folk på ovanvåningen så man måste verkligen pressa sig om man ska någonstans. Då var det en tjej som lackade ur på Fredrika när vi skulle gå därifrån. Jag gick emellan och fick ta smällen. Jäklar vad hon var grym på att rycka hår. Jäkla bitch! Haha. Hur som..
Runt två stod jag ute och försökte få tag på en taxi efter diverse omständigheter. Lycka till. Det brukar vara många tomma taxibilar som man kan lägga beslag på , men igår verkade det helt omöjligt. Inte en jäkel var ledig.
Efter ett bra tag så kom det fram en random som visade sig vara och hälsa på sin kusin i örebro. Han själv var ifrån Västerås. Dom två i alla fall frågade om jag inte ville följa med dom och sexa lite. Jag tackade nej men tackade dock jag till att ta sällskap en bit. Dom skulle åt samma håll och sällskap är aldrig fel. Dock försvann Örebrokusinen så västeråsaren erbjöd sig att lägga undan sina pedofiltankar och enbart hjälpa mig hem. Söt! Över tågspåren gick vi. Kanske inte det smartaste, men jag är inte så smart så jag kan ju skylla på det. Han tvingade mig?

Hur som, hamnade tillslut i en varm, trång, säng. Tack! Jag är skyldig dig för två gånger nu. Uh.
Vi kikade på Fredag den trettonde idag. Jag börjar bli modig. Eller haha, det visar sig ikväll om jag är förtjänt av vuxenpoäng eller inte. Halvsov och var allmänt sega. Tänkte ta tvåtåget, missade. Skulle ta femtåget, försenat. Men vid sex åkte jag, en timma försent. SJ i mitt hjärta.
Nu hoppas jag att veckorna går snabbt.

Ska dö i soffan hela kvällen nu. Såå skönt! Jag ska bli nykterist.

Kommentarer
Fredrika säger:

trotts allt som hände där ett tag så är jag jäävligt nöjd med kvällen :D

2010-12-18 | 20:00:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback