det är svårt att vara själv

Jag masade mig upp till skolan idag, den tidiga bussen, trots att hela jag ville ligga kvar under det varma täcket. Pluspoäng till mig alltså!
Något som inte var lika kul var det faktum att hela skolan var iskall. Speciellt övervåningen. Vi fick börja vår lektion tio minuter senare för att värmegubbarna skulle jobba eller något sådant. Men inte blev det varmare så W visade en kort film om Hasch innan vi fick sluta. Det var svinigt kallt.

Marcus lektioner var också inställda för han skulle fixa något med UF i Västerås. Så vi slutade alltså efter svenskan (som också den var iskall) vilket blev tjugo över elva. Missade bussen med en halvtimma. Vänta in nästa som gick mer än en timma senare.

Väl på bussen så inser jag att jag glömt plånboken i skåpet! Panik i stora ordalag. Typiskt mig. Ringde Ella, hon skulle kila ner och fixa. Puss på dig. Men senare så kom jag på att jag inte orkar ordna om i min 'festplånbok' vilket innebar att jag har leg och kontokort tillsammans med busskortet (som jag naturligvis lägger ut jämt). Så nu får min kära plånis ligga kvar i skåpet tills måndag.

Nu blir det en dusch och sätta igång tvättmaskinen. Ska hinna packa också. Sedan stall och sen sova för att invänta morgondagen. TAGGA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback