nattfunderingar

Alltså.. Hur tråkigt är inte våra liv egentligen? Vad går dom ut på?
Vi äter, sover, jobbar, sexar och sitter på toaletten. Icke att förglömma, vi dricker alkohol. Men hur gör det livet spännande? Vad är målen för majoriteten? Skaffa villa och volvo, få ett tryggt familjeliv. Absolut, jag ska inte säga att jag inte heller drömmer om det. Vem vill inte kunna stadga sig på stabil mark?
Men under tiden, vad gör vi? Hur kommer vi minnas våra liv?

Jag satt och kikade lite på Ame. Utomlandsjobb. Hur grymt vore inte det egentligen? Sticka iväg ett tag, prova något nytt och skaffa sig otroliga minnen. Visserligen har mina utlandsresor slutat i att jag mf. antingen hoppar in i en okänd bil eller blir jagade på bakgator. Men det är värt att minnas! Jag vill inte vara utan dom minnena!

Såg även lite bilder på en random som besegrat Sveriges högsta berg (nej, jag provade att skriva ut namnet och ni skulle bara skratta. Ni vet ju vilket berg jag menar? JUST!) och hur amazing vore inte det? Snacka om äventyr. Ja precis. Det är nog det jag är ute efter lite. Äventyr. Eller nej. Jag är inte så äventyrslysten av mig, jag är mest rädd och töntig. Men jag skulle vilja göra något impulsivt. Ta en resa utan att planera mitt slut. Jag vill kunna känna att jag kan göra vad jag vill. Inte ha en specifik slutdestination.

Upplevelser helt enkelt. Inte sitta och trampa igenom samma tråkiga Mellanmjölksliv dag ut och dag in. Jag vill ha något att berätta för nästa genarationer. "Jani, mormor har minsann fångar en kungskobra med bara händerna medan hon sög ut skorpinjones gift ur sitt egna ben". Nu skulle jag visserligen linda in mig själv i skumplast om jag någonsin får för mig att vistas på en plats där nämnda djur har sina bon, men själva principen har jag nog fått fram bigtime.

Så, vem är på och skapar lite historier för framtida bruk?
Jag ska bli stålmormor!


Kommentarer
Hagberg säger:

Fortsätt fantisera ,men om du nu ska bli en riktig stålmormor. Så måste du skaffa en riktigt stålkarl och ni måste genomgå det där du vet..

innan du kan föda ett barn, och sen måste ditt barn genomföra det där du vet .. och det kan ju ta ett tag .. hur gammal vill du vara mormor ;)?

2010-12-20 | 14:01:07
Bloggadress: http://daniellahagberg.blogg.se/
Riley säger:

Jag kan inte annat än hålla med. Under de senaste dagarna har jag dessutom mer eller mindre bestämt mig för att göra slag i saken, ta en billig enkelbiljett över till Skottland, crascha på golvet hos en kompis, söka jobb, träffa folk, uppleva äventyr. Löser det sig så löser det sig, om inte... well, då får jag väl åka hem igen. Men jag har i alla fall gjort det. Och det är väl det som i slutänden spelar någon roll, att man vågade ta steget.



Följ med vettja! :D

2010-12-20 | 21:38:19
Bloggadress: http://leavingfargo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback