O-M-G

Så jäääkla taggad. Äntligen verkar allting lösa sig. Eller haha, ja.. kvällen alltså. Mina livsproblem lär inte kunna ordna upp sig alls, jag är så jäkla kass.
Men ikväll glömmer vi allt sånt. Ikväll jag ska och underbara Fredrika ut och ha grymt jäkla kul! Alla problem lämnar vi under stolen och klackarna ska vara i taket. Skrika oss hesa till musiken och tro oss kunna alla gamla godongar på ovanvåningen. Skämma ut oss genom att dansa på bordet kanske? Jag är rätt grym på att ramla också, kanske kan slänga in en sådan också ?  Näe, jag ska nog simma i ån!
Hur som helst, om inte annat så tar Fredrika det där steget och verkligen raggar upp korvgubben utanför. Hon mjukade upp honom lite sista gången i alla fall. Söt tjej!

Läste föresten igenom mina blogginlägg den senaste månaden och jisses vad jag stavar fel! Haha, det är ju pinsamt dåligt. Jag orkar inte gå in och ändra heller. Illa. Men sånt är livet. Överanvänder orden "kalas", "Jisses", "Ohmy", "kass" och så var det något mer men som jag förträngt.

Nej, en dusch och lite fix innan jag kilar över till FL för lite förpärla. Önska mig lycka till. Puss

Kommentarer
Grinders.se säger:

Hej – Vi söker just nu fler bloggare som vill tjäna extrapengar på sin blogg genom att sälja sponsrade inlägg och annonsplats till företag som vi samarbetar med. Är du intresserad kan du läsa om hur detta fungerar här: http://www.grinders.se/page/about

Med vänlig hälsning

/Grinders.se

2010-12-18 | 05:43:15
Bloggadress: http://www.grinders.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback