underneath your clothes

Jäkla skit SJ! Tror ni att jag kom hem i tid igår? Närå.
Han jag jobbade med, Alex (nej oj, en Alex. Flört?) tyckte att jag kunde få gå lite tidigare, om jag hade ett tidigare tåg att åka med. Det hade jag ju, om det inte skulle varit inställt. Helkasst!
Elvatåget skulle ju ha gått bra det med, om det hade gått när det skulle. Jag pratade med Daniella när jag gick till stationen, hon sa att det skulle gå tjugo i tolv. Var bara att sätta sig och vänta. Dom drog ut på tiden ännu mer och stannade slutligen på tio över tolv. KUL!
Inte för att tåget gick tio över heller utan rullade ifrån stationen kvart över. Jag var svintrött, kall och hungrig. Lite ris och grönsaker vid fem räcker inte speciellt länge. Hemma ett och det var duntäcket direkt!
Så ikväll skulle min söta pappa komma och hämta mig för det kommer säkerligen bli samma resa ikväll igen i och med att många tåg idag också är försenade/inställda. SJ, vad pysslar ni med?

Praktiken i övrigt gick kalas. Var mycket nytt att lära sig men det ska nog gå om ett tag. Det är mer drag där än på förra hotellet. Här spelar du en roll direkt, det är verkligen ansvar för de uppgifter man tar åt sig. Jag är tacksam över de dagar jag fick vara i köket! Blir mycket i restaurangen och barservering (i höjd med att servera öl och vin). Men det är grymt kul.
Vi inväntar ytterligare ett pass om några timmar. Awesome!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback