If i sing you a song, would you sing along?

Både jag och Josefine var trötta som gnuar idag så skratt har det blivit. Vi var tillbaka på dagisnivå kan jag lungt påstå. Kasta mat på varandras tallrikar, sjunga och retas för fulla muggar.
Idag vägrade kassamaskinen sammarbeta igen. Kortläsaren fick fnatt och ställde till med problem. Dock är vi så pass bäst att vi löste det, kalasbra. Sedan felade det på runt tusen kronor när vi skulle räkna lunchkassan. Tog ett bra tag innan S hittade felet och det löste sig med tolv kronor back. Kan ha varit mitt misstag då jag korrade en felslagning sjuttioelva gånger.
Vi hade förmodligen några gäster som smet ifrån att betala sin lunch med insåg vi efter att det blivit tomt i restaurangen. Kom in ett gäng i början av lunchen som bara traskade förbi (vissa betalar senare, när de går ut) men vi såg inte till dem senare. Var full rulle ibland så det är lätt att passa på att smyga ut.

Ska snart sätta mig och fortsätta på psykologiuppgiften. Har haft ungefär två veckor på mig men varför undgå ett vinnande koncept?

Annars fann jag denna underbara låt igår när jag kikade på filmen Fame som förövrigt var ganska värdelös.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback