it is amazing

Igår träffade vi på min morbror på stan när mor hämtat upp mig. Vi fick skjutsa honom till Köping där han lämnat kvar sin bil. Var tydligen något spännande på Ögir igår.
Hur som helst. När vi släppt av honom så passade vi på att kika lite i affärer där borta. Borde vi inte ha gjort! Åkt till och med ut till Biggan och kollade där med. Jag lyckades spendera en del pengar. Vissa saker behövde jag men annat var helt värdelöst. Men i stort sett blev det underkläder, ett par legging, en liten sommarväska och snoddar samt hårnålar. Vi lyckades hitta en supercool jacka till Dixie med. Typisk motorcykel/hård stil i skinn. Supersöt! Hon fyller ju ett här om någon vecka bara. Tänk vad snabbt tiden gått. Helt otroligt.

När vi kom hem till Arboga igen så fick vi stanna i rondellen. En bil hade kört rakt in i en snödriva. Vi kände dessa typer med så det var bara heva upp luvan och gräva fram bilen i och med att vi inte har dragkrok. Dock stannade en turk också och han hade krok. Tillslut, när vi alla var kalla, så kunde vi köra vidare de få meter vi hade hem.



Tolv dagar. Tunga ofattbara minnen kommer rivas fram. Livsomtumlande beslut kommer sannorlikt att fattas och jag vet inte riktigt vad jag känner. Blir det just det vi fruktar för så är det bra på ett sätt. Älskade bror.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback