the games we play

Idag har jag haft pms. Otroligt men sant.
Ni vill säkerligen inte läsa om det men så är verkligheten. Jag som i princip aldrig har pms har varit på tvären idag.
Ajabaja tycker jag. Men så kan det gå, när folk beteer sig som rövslickare. Jag blir minst sagt trött. Ena stunden och dagen snackar man så jäkla mycket skit om hur en person beteer sig för att nästa dag gå och erbjuda sig att torka den andra där bak. Så har det varit idag, den andra dessutom, beteer sig som en dagisunge för att sin bitch-kompanjon inte behagar att delta med sin närvaro.
Hur som helst. Jag mötte upp mamma på staden efter skolan. Fixade lite ärenden och sådär. Köpte bland annat hårfärg så snart försvinner utväxten. Tummen upp.

Men nu sitter jag och gör saker jag inte borde. Ska dela upp min Hermankaka (som jag beskriv tidigare) och baka min del - jag har heller inga vänner så jag ska kasta dom andra delarna. Där dog den vänskapskakan. Lika glad är jag för det. Sedan så ska jag trampa ut till stallet och kasta in djuren, lite tidigt men vad ska jag göra?
Hem och byta om. Förhoppningsvis möta upp Anna men om inte annat så beger jag mig hem till Julia där Ellenor befinner sig. Vi ska vidare hem till Masiel som fyller arton idag. Äta och mysa.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback