*.*

Fy vad tomt det är här hemma! Ingen gnällande hund vid matbordet, ingen tjock korv som ska komma och ligga brevid en i sängen och ingen jobbig sak som vill att man ska klia på honom. När han svansade runt våra ben avskydde man det, men nu saknar man det bara. Dubbelmoral?
Jag vet en hund som börjar skämmas bort redan nu - Humle. Man pillar, pratar och matar den byrackan konstant! Han har fått tagit över Rickis hedersplats i min säng. Inte lika mysig på morgonen dock när man blir väckt av något slibbigt i ansiktet.

Igår var inte min dag helt enkelt.
När jag skulle kasta in hästarna så gick det kalas ända till jag skulle hämta vatten. Värmepumpen är inne i gamla sadelkammaren och där inne bor som sagt alla creepy djur. När jag väl fann spaken och precis börjat fylla en hink med vatten så blir allt kolsvart. Det var som om jag blundade. Jag avskyr verkligen mörkret i stallet! Så jag fick känna mig dram till dörren. Gick in i diverse saker på vägen, höll på att välta en full skottkärra! Tord var inte hemma och Erik hade gäster. Det var med andra ord bara att fortsätta i mörkret med en pannlampa.
Ringde Daniella och hon fick hålla mig sällskap i telefonen. Tur nog så hade Tord fyllt ett par hinkar med vatten, för pumpen lade av med lamporna.
Calle är också mörkrädd föresten. Knashäst!

Förlåt Daniella för att jag inte följde med idag..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback