"hoppas du kan mun mot mun metoden"

Haha, gott nytt år kära läsare. :)
Gårdagen.. Ja, hur ska man beskriva den? Galen? Kall? Högljudd eller bara rent av äcklig?
Det måste nog bli allt!
Hur som helst, några nötter fanns det allt och det äcklar mig. Från sypermysig till en manshora, sånt gillas! "Hoppas du kan mun mot mun metoden ifall jag skulle svimma av den här klockan" - Han lånade sin kompis klocka som var på gränsen till för liten och visade mig stolt att han minsann kunde ha den. "Vet du vad det här är? Det är ett kort som berättar hur otroligt duktig jag är på ställningar ;)" - "Jasså.." - "Fast det beror ju på vad för ställningar du menar, jag menade byggställningar upp till nio meter"
Så jäkla körd kille att det inte är sant. Men kul var det i alla fall.. Han har ju i alla fall blivit stämplad av x antal personer efter kvällen igår. Jäkla svin det finns! Det roliga är ju att Sabina inte har några dörrar i sin lägenhet.
Hur som helst. Tolvslaget spenderades på torget i Köping där det var miljoner med folk. Vet inte hur många man träffade på. Helt okej kväll, svinhalt men jag överlevde. Tråkigt nog slutade kvällen inte fullt lika bra. Vissa har ju bara ingen kontroll över sin kåthet eller vet hur man beteer sig så det slutade med att jag sov hos Daniella.

Menmen. Lyckad kväll trots allt. Vad gjorde ni igårkväll då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback