It all seems so surprising

Hästäckel!
Det är ungefär så jag känner mig just nu. Så jäkla trött på allt vad stall och hästar heter för tillfället. Trött och irriterad är jag så därför kommer detta vara ett argt blogginlägg! Man får ha sådana ibland..
Hur som helst. Inte kunde jag sova inatt heller bara för att jag sov mitt på dagen igår. Har bara mig själv att skylle egentligen. Så runt halv fem släckte jag ner datorn och vred mig ett par varv innan jag tillslut somnade. Hann dock inte sova speciellt länge för halv åtta ringde mitt alarm - på min sista sovmorgon! Elakt nog (efter att ha sett hur mörkt det var ute!) så ställde jag om alarmet och somnade om för ett par minuter. Halv nio masade jag mig upp istället och begav mig ut till stallet. Lite dåligt samvete för det har jag faktiskt. Men ändå.
När jag inte sovit så pass mycket så blir jag så grymt lättirriterad och precis så var jag imorse.
Suckade högt så pappa skulle höra, känna medlidande och skjutsa mig. Men icke sa nicke. Han har slutat bry sig, undrar vad det kan bero på!
Kan säga såhär; Jag irriterade mig på gul snö - rasta hundarna någon annanstans.. Och så på att det ligger snöklumpar mitt i vägen. Då kan ni förstå hur trött jag var! Inte kul att vara i min närhet då.
Avreagerade mig på mockningen istället - underbar terapi!

Jag tröttnar fort när jag får traggla samma saker för ofta. Så är fallet nu. Jag skulle kunna ge upp hästarna bara sådär just nu. Speciellt nu när jag känner pressen ifrån andra håll så som skolan. Måste verkligen ta ledigt ifrån hästarna någon dag här nu, hur sjukt det än nu låter!
Men jag och pappa ska iväg och kika på ridstövlar idag. Underbart!

Ni ser ju bara hur mycket Calle har tappat.. :/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback