nattblogg

Varför jag ännu inte sover denna tid på dygnet (som är över tolvslaget) vet jag faktiskt inte. Tror jag försöker vara cool.
Något som inte är lika coolt är att jag nog beställde linser precis. Trodde det skulle vara ett steg till innan man skickade iväg beställning men troligtvis var det inte så. Orkar inte köra igång andra datorn för att kika i mejlen så jag får gott vänta tills imorgon. Spänningen är olidlig.
Nu är det la ingen katastrof direkt, har en månad kvar i asken här hemma som inom några dagar kommer påbörjas. Men grejen är den att jag inte har några pengar. Kaputt i plånboken. Men min bank ställer nog upp..

Om sadeln föresten. Fick ett mejl om våran sadel som ligger ute för ungefär en vecka sedan, hon prutade till ett helt okej pris. Men nu har hon inte hört av sig. Fult gjort. Jag som plingade den underbara dressyrsadeln. Vågar inte riktigt be min bank om pengar till detta så tyvärr slinker nog ett riktigt kap genom fingrarna. Får tacka nej till sadeln och hoppas att vår blir såld snart i alla fall. Usch!

Pepp för imorgon. Insåg att det är fredag på riktigt. Och fredagar innebär stall. Jag åker bara ut och mockar samt fixar allt så skulle tant T släppa in. Underbart. Sedan blir det dusch och fix. Kanoners!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback