you never gonna belive me

Så jäkla kasst humör när jag kom hem att jag skulle kunna slå in dörrutan. Det är detta förbaskade väder! Varför blev jag född i Sverige för och inte i ett varmt land?
Det har kommit sjuttioelva meter snö, det blåser riktigt mycket och är svinkallt! Det är tametusan inte roligt för fem öre. Jag blir så arg när jag inte kan cykla ordentligt.
Ringde till pappa det första jag gjorde när jag kom hem och sa att jag tvärvägrade att cykla till stallet. Så han skulle hämta upp mig - SKÖNT!

Annars så vaknade jag i tid imorse. Var vaken redan tio över sex oxh insåg att jag fick sova nästan en hel timma till. Visste inte om jag vågade så min kropp var på helspänn vilket innebar att jag vaknade var tionde minut. Men upp kom jag. Slaggade en timma hemma hos Sabina med eftersom jag tog bussen halv nio istället för tåget tjugo över nio - för lat för att gå från stationen.

Efter skolan kilade jag, Sabina och Therese upp på stan efter att ha blivit totalt mosade av Alexander. Den tokern fick både mig och Therese att bli helblöta. Inte okej.
Vi köpte det vi behövde och sedan delade jag och Sabina på en kebabpizza. Nu är man klar för kvällen på den punkten. Great!
Sedan så blev det bussen hem för min del. Trött som en gnu är jag!

Vill ha helg och sommar nu tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback