what's the worst thing i can say?

Har fått upp kabeln till mobilen i sängen nu. Det tog en hel dag. Men frågan är hur lång tid det tar att få över alla bilder från mobilen till datorn nu bara. Har föresten tagit kort på hur rummet ser ut och sådär. Bara så ni vet alltså. Jag är på gång.

Fick en egen kod till datorn idag. Så nu tar jag betalt i mitt egna namn. Riktigt coolt. Men något annat spännande har jag inte gjort. Det är liksom samma grejer varje dag, hjälpa kunder, packa upp varor, prismärka, ta kassan och så vidare. Svårare än så är det inte. Men svårt är det i alla fall. Åtmonstone när man inte har full koll på allt. Men börjar komma in i det hela nu med så det kommer nog gå bra.

Imorgon börjar jag vid tre så ska passa på att njuta av vädret. Eventuellt så följer jag med syster in till strömstad och hämtar Dixie. Sedan så ska jag hjälpa henne med sina företagsidé. Vi ska fylla i min favorit - likviditetsbudget. Ett av många moment jag kuggade i när jag läste företagsekonomi. Helt sjukt att jag ens fick godkänt i den kursen..
Sedan blir det jobb hela kvällen igen. Nice.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback