dance with you

Idag har jag varit överallt tror jag nog. Slutat med att jag enbart har ett bhband som sitter på. Avtagbara är helkasst! Bara så ni vet alltså.

Började dagen med psykologi. Testade våra korttidsminnen. Man minns enbart 7+-2 (sju, plusminus 2) enheter vilket innebär att man kan bara komma ihåg tex sju siffror med en diff på två - dvs 5-9 siffror. Sedan så blir det svårt för hjärnan att hänga med. Så ska man överlista hjärnan så kopplar man samman alla siffror. Så vill man lära sig en kombination så ska man para ihop siffrorna så man får runt sju enheter.
Bra förklaring.
Hur som, fick prova lägga upp tio olika leksaker och sedan komma ihåg följden. Ni vet det gamla klassiska. Men sedan fick vi också prova när någon enbart sa hur dom låg, man fick alltså inte se. Himla svårt!
Dessutom provade vi att bara känna på sakerna. Just det var lättast tyckte jag i alla fall.

Nog om det. Idrott. Superjobbigt. Powerbox i 45 sek, över till andra sidan i utfallssteg, powerbox i 45 sek osvosv. Såååå ont i benen! Alla dog en aning. Men himla snygg rumpa får man av sådan träning. Gillas!

Innan svenskan så kom mamma och hämtade mig. Vi får runt som tokar överallt. Hamnade i Västerås, åkte tillbaka till köping, käkade, åkte runt och tillslut blev jag avsläppt på stationen här i Boga för att kunna cykla hem. Mamma har betalat allt idag. Gillas absolut! Tummen upp för henne. Det enda jag betalade var min egna mat. Härlig tantalutta!
Hon har köpt ny bil föresten. Gillas ännu mera.

Ska avsluta detta långa inlägg med att säga att nu blir det en snabbdusch följt av lite fix. Tar sedan bussen tjugo i sex till Köping och gör Sabina sällskap. Kommer att bli en awesome night! Vem vet vad som kommer att ske?
Nej, nu har jag inte tid med detta längre, duschen var det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback