enough for now

Detta har varit en låång dag måste jag säga. Var nära på att kasta telefonen i väggen och somna om imorse. Men upp på benen kom jag. Har inte hänt så himla mycket speciellt idag. Pillat med lite allt möjligt idag. Känns som att det går på rutin nu vilket känns bra. En vecka kvar sedan uppehåll ett par veckor, undra hur mycket man kommer tappa.
Tränade efter jobbet också. Alltid lika skönt. Tänkte först skippa det i och med att min näsa är rätt täppt och jag inte varit på topp de sista dagarna. Men beslöt mig för att traska ner ändå. Barndalarmet gick igång mitt under allt också. Även om jag visste att dom skulle komma och prova alarmen så fick jag nästan en hjärtattack i alla fall. Kan tänka mig att jag fick en rolig min där när det gick igång.
Hem och släppa in bror innan jag begav mig till stallet. Calle ville inte alls in. Russen stod vid grinden och trampade så släppte in dom. Passade på att städa och plocka i stallet så det är någorlunda ordning. Fick även dit röret under diskhon så man slipper konka med en överfull hink (som man alltid glömmer att tömma innan det rinner över!). Nu kommer vårkänslorna när man får koppla på röret och kunna ha stalldörren öppen när man är där. Underbart!
Fick släpa in Calle när jag inte orkade vara kvar längre. Snacka om vårkänslor i den kroppen. Han for som en raket i hagen och inte fören jag lockade med mat så fick jag in honom.

Nej, nu blir det sängen. Suuupertrött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback