hey, do you know what time it is?

Det här med sommartid har verkligen förstört mitt huvud må jag lova! Jag måste erkänna att min intelligens, eller den lilla jag någonsin haft, har nu försvunnit helt. Jag måste nog snart läsa en bok i förhoppning att jag ska överleva. Det här är inte roligt någonstans.
Alla vet väl på sommaren ställer man FRAM möblerna och klockan medan på hösten så åker dom TILLBAKA i förrådet. Eller något liknande. Det har jag minsann fått lära mig på radion.
Så igår var jag helt säker på att min mobil ställt in sig på rätt tid, att jag synkade den med min himla smarta pappa var inte att tänka på. Jag kan ju själv!? Så jag släcker lampan (på tok för sent vilket innebär runt halv tre då jag sovit större delen av dagen) och tror absolut att klockan går rätt.

Nu imorse kommer pappa in och frågar om inte jag ska upp. Jag svarar att klockan inte alls är sju utan bara sex, det är han som inte ställt TILLBAKA klockan! När han sedan påstår att den visst är sju får jag panik. Jag har alltså lyckats klanta mig.
När jag dessutom tänker efter så ändrade jag klockan på min andra dator mer. När klockan tickat sig till sju minuter över nio så ställde jag den glatt på sju minuter över åtta. TILLBAKA alltså.

Så nu sitter jag här, kommer inte hinna till bussen, kommer missa den enda chansen till aulaskrivningen och känner mig allmänt värdelös.
Jag har också fått ihop ett helt inlägg om min idioti, det är tametusan helt sjukt. Jag borde kanske söka hjälp. Inte konstigt att min pappa tycker att jag är knäpp i huvudet. Usch då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback