hold your head up high

Spännande dag måste jag säga.
Började med lite chill i matsalen tills klockan blev mycket och det blev dags att byta om. Vi i laget (Frida, Jenny, Lina, Ellen och jag) var grymt taggade när vi värmde upp men det dog ganska snart under spelet tror jag. Fast så himla mycket motivation finns inte när man förlorar stort. Vi kan dock skylla på att första laget vi mötte var ett idrottsgymnasium och hade garanterat minst två volleybollspelare i sig. Andra laget vi mötte hade tre sviiinlånga och som dessutom var rätt duktiga så antagligen gick dom också i volleyboll. För det gick knappt att ta deras bollar. Jag är ganska kass på bollsporter.

Efter skolan så for jag och Ida till västerås en sväng. Alltid trevligt. Dock har jag fortfarande 1,82 kronor på kontot så för min del blev det bara att kika runt. Ida handlade några saker innan det blev tid att fara hem.
Väl i Arboga så ser jag hur Kent kommer gåendes på perrongen. Det visade sig att han inte tagit reda på att jag åkt med det tåget och skulle hämta mig, utan min mamma hade tydligen åkt samma tåg som mig. Så random liksom. Hur stor är chansen att man åker samma tåg på samma dag?

Men nu ska jag byta om för ett stallbesök innan jag myser ner mig i soffan.
Fast funderar på om jag kanske ska bjuda in mig själv till Cajsa i och med att hon precis fyllt arton. Värt att fira krullet liksom! Men det får bli ett lite senare bekymmer. Nu ska jag bege mig ut i regnet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback