mys . mysigare . mysigast

Något som däremot inte är mysigt är detta väder. Men jag ska inte klaga, tänk på barnen i Afrika som aldrig får uppleva snö. Tjoho, upp med mungiporna nu gott folk.
En annan sak som heller inte är speciellt mysig är mitt tillstånd. Avskyr att pendla mellan att inte vara sjuk och att vara sjuk. Vem vaknade pigg imorse? Inte var det jag i alla fall. Huvudet kändes som att det blivit påkört av ett tåg. Hur mysigt är det på en skala? Helgen har varit spiknyktert så kan inte skylla på det heller. Attans. Men jag fick plåga mig till stallet i feber och grejer. Inte kul någonstans.

Annars så har jag och Mathilda pratat sommar. Vecka tjugofem, två veckor efter skolavslutningen, så ska vi bila ner till Ullared med Dennis bakom ratten. Kommer bli kanoners. Tre dagar blir det och övernattning i en kanonfin stuga. Ska bli så great. Nu gäller det bara att sparaspara och spara. Lite tiggande också blir det självklart.
Var inte så himla farligt att bo där heller. Två nätter för oss tre går på 1200 kronor. Så det blir nog bra. Tummen upp för sådant. Dock tycker jag nog synd om Mathilda. Hon kommer nog ha det tuffast av oss alla.. Speciellt då. S p ä n n a n d e !

Nej, nu är det lite mat som står på dagens to-do. Ska försöka bli av med stallet också. Förhoppningsvis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback