ny dag, nya möbler

Sure, jag kanske var hård i mina ord igår men det är något jag ändå inte riktigt förstår. Hur som helst så ska jag sluta bry mig i det hela - jag blir ändå inte klok på det. Folk får göra precis vad dom vill men när det går ut över andra så är det inte okej längre. Nej, sluta var det.

Idag väckte pappa mig orehört tidigt. Eller i alla fall efter att man kikat på Män som hatar kvinnor under natten. Men var snabbt på fötter när han nämnde orden säng och IKEA . Så iväg till Örebro bar det, denna gång med släpkärra. Fick med oss sängen, fötter och en skohylla. Gardinstänger till vardagsrummet med. Så nu har dagen gått åt till att få sängen på plats, bädda om och städa rummet. Nu är det supersnyggt här i mitt rum.
Måste köpa nya sängkläder bara. Pappa insisterade på att våra lakan visst skulle räcka. Gjorde dom det? Sedan har vi inga kuddfodral, eller inga fina. Bara mina barbie, häst och My Little Pony i princip. Just ja, massa fula 70-tals fodral med. Så värdelöst. Ni ska se mina kuddar nu.

Nästa projekt för dagen blir att pappa ska ta min gamla säng.
Morgondagens planer blir att ta med allt som ska kastas till tippen.
Sen är vi klara för fem år här hemma skulle jag tro, om jag känner min far rätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback