the sun is rising

Det blev lyckovinst till oss som jobbade i tisdags. Hela tjugofyra kronor kammade vi hem på lotto. Vissa ser det som en förlust men varför då? Vi vann ju. Helt amazing.
Men idag är ingen bra dag att fira på. Jag har feeeber. Kan det bero på att jag tränade igår? Vi får hoppas att det ger sig, att vara sjuk är ingenting jag har tid med!
Imorgon är det final på Volleybollen. 08HR ska krossa! Jag kommer vara helkass - super länge sedan vi spelade. Har inte tränat sedan vi spöade HR ettorna för någon månad sedan! Men det ska nog gå bra. Vi har haft tur hitintills i alla fall.
Jag lär återkomma med vårat resultat senare.

Just för tillfället tog jag tillfället i akt och satte igång att jobba lite. Ligger efter nu ju. Ingen ork till detta alls. Men ska se till att få upp alla bilder på hemsidan nu så jag får det klart. Sedan måste jag kika igenom de senaste bilderna jag tog när jag var upp så jag kan kasta upp dom också. Vi får hoppas att motivationen återvänder med ljuset så jag kommer iväg och kan ta nya bilder.
Att motivationen ryker kan bero på att det inte är speciellt intressanta saker som sker där uppe och att allt ska krångla också. Vet inte hur många gånger jag blivit ombedd att byta hemsida vilket innebär ganska mycket tidskrävande jobb. Nu tänker jag stanna på hotmail och ladda upp deras bilder där - oavsett om folk kommer avsky den sidan i och med att dom måste skaffa hotmail för att kommentera. Helkasst.

Senare idag måste jag slå mig ner och plugga psykologi. Prov imorgon. Usch!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback